top of page

MUR Chocolate & Peaches палитра сенки

Aко следите изкъсо бюти общността ще знаете каква масова истерия докара излизането на Too Faced Sweet Peach-палитра сенки за очи с открояващи се прасковени нюанси. То не бяха постоянни, дразнещи, постове в Instagram , множество спорсорирани видеа с изключително много хвалби колко невероятна е тази палитра. В първия половин час от пускането й на пазара, всички бройки бяха изкупени. Фактът, че палитрата беше лимитирана, множество останаха разочаровани. Безумието беше толкова голямо, че продавачи в Amazon предлагаха палитрата за ⇶ 200$ Другите брандове не чакаха дълго преди да залеят пазара с множество прасковени цветове в опит да се доближат до славата на прасковеното чудо. Но само една палитра успя да се открои над всички останали и успя да извоюва призванието за " Най-доброто копие на Sweet Peach палитрата". Това е именно палитрата на

Makeup Revolution -Chocolate&Peaches, която ще е обект на днешното ревю.

Tя е част от бранда I ❤︎ Makeup, които са известни с копията си на продуктите на Too Faced.

Сложени една до друга, двете палитри са изключително идентични , с изключение на два цвята, които липсват при тази на Makeup Revolution ( MUR ).

Другата основна разлика е, че тази на Too Faced мирише на сочни прасковки, но на MUR не (едно птиченце ми каза, че ще го получите, ако смесите малко етилов алкохол с 1-2 капки етерично масло от праскова и напръскате сенките с дифузер)

Нека първо отбележим колко очарователно и сладко изглежда тази палитра- блокчета шоколад, нежно разтапящи се към краищата. Всичко това подправено с ярък прасковен цвят. Всички палитри от серията I Heart Makeup притежават този изкушаващо сладък дизайн. Всъщност идеята за дизайна се заражда от първата им палитра, която е копие на Too Faced Chocolate Bar. Той се възприема толкова добре от феновете и, че остава пернаментен за всяка следващата палитра.

Направена е доста здрава пластмаса и се отваря малко трудно, което ме кара да си мисля, че ще е подходяща за пътуване. Няма никакъв шанс да се отвори от самосебе си. Има огледало, което заема цялата горна част и стандартен, двоен апликатор за сенки.

В Chocolate&Peaches ще микс от блестящи и матови нюанси, които са общо 16 цвята с общ грамаж от 22гр.

Цветове за изключително близки до тези на TF:Sweet Peach, в някои можете да забележите минимално различаване в нюансите, но никой няма да успее да види разликата. Изгледах няколко видеа и изчетох не малко блогове, където гримираха едното око с TF, а другот с MUR и не можеше да се различи кое око с какво е.

Списък с наименованията на сенките ще намерите върху прозрачен лист, който най-вероятно ще загубите доста бързо.

На разположение имате 10 блестящи и 6 матови сенки за очи.

 

◦ Горен ред: Delicious , Fruit , Soft , Choc , Delight

 

○ Среден ред: Sweet , Candy , Rich , Peach , Taste , Nice

 

○ Долен ред: Lush , Fine , Lucious , Keen , Satisfy

 

∙Delicious(мат)- светъл бял цвят, който се доближава до този на пудрата. Ще намери приложение за озаряване на веждите или да използвате като база за нанасяне на останалите.

∙Soft (блестящ) -розово-прасковено нюанс ∙Choc (блестящ)-за мен това е златисто маслиново-зелен цвят с златист глитър.

∙Delight (блестящ) -черен цвят със златисти отблясъци

∙Sweet (блестящ) -задължителния във всяка палитра шампанен цвят.В палитрата изглежда по-жълтеникав,

∙Candy и Rich(блестящ)-са светло и тъмно бронзови цветове.

∙Peach(блестящ-)e чистия прасковен цвят като при него блясъкът е по-деликатен от останалите

∙Taste(блестящ)-още по-тъмен бронз

∙Nice(блестящ)-е малко по-тъмно черен цвят от Delight с лилавеещ блясък

∙Lush-нежно светло-розово

∙Fine, Lucious и Keen(мат)-са Вашите тъмно кафяви цветове. Fine и Lucious са топло кафяви цветове, като Lucious има по-червеникав пигмент. Keen е тъмно кафяв цвят. Това ще са цветове, с които ще преливате хубаво останалите.

∙Satisfy(мат)- е подобен на Delicious, но с леко розово усещане.

Fine , Lucious , Keen

Delight и Nice

Сутринта нанесох Maybelline Color Tatto 91, което играе ролята на база и Satisfy по целия клепач, чак до веждата. Peach разположих във сгъвката на клепача и го опуших с Fine. Мога да кажа, че цветовете са подбрани така, че да си отиват един с друг и взаимно да се подчертават. Nice използвах като очна линия, a Sweet върху неподвижната част на окото. Гримът стана прекрасен, но правенето на хубави снимки с грим е едно умение, което тепърва ще усвоявам. Цветовете са прекрасно пигментирани, а прасковените са прекрасен цветен акцент, който стои божествено без да бъде тежък или прекалено ярък и си мисля, че ще отива на всеки. Блендват се лесно и не забелязах да изпадат под очите ми. В самата палитра има леееко разпрашване, но нищо което би Ви направило впечатление. Изключително издържливи са-носих ги 12часа без да помръднат, сигурно може и повече, но е време да си лягам. Въпреки, че ползвах леките блестящи цветове

 

Финални мисли: Палитрата е просто прекрасна. За цена от 27лв. получавате качествени сенки за очи, с които може да си направите лек ежедневен грим или опушено-вечерен, а прасковените нюанси са страхотен акцент. Прежвиждам да си купя още една от тези палитри, която твърди, че е копие на Naked 3.

Имам само една забележка: Въпреки, че двете палитри (MUR/TF) твърдят, че са прасковени, аз виждам единсвено ДВА такива нюанси, а всичко друго са просто хубави неутрални тонове. Някак си си представях, че ще са доста повече.

 

Ако искате наистина богата прасковена палитра, може да пробвате

Makeup Revolution New-Trals vs Neutrals

Сравнение между Too Faced Sweet Peach и МUR Chocolate&Peaches Сравнението между цветовете в двете палитри започва в минута 06:00

СЪСТАВ:

Ingredients: Mica, Talc, Magnesium Stearate, Paraffinum Liquidum, Ethylhexyl Palmitate, Silica, Polybutene, Dimethicone, Methylparaben, Propylparaben, Parfume, [+/-: Calcium Sodium Borosilicate, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15850, CI 77510, CI 16035, CI 77742]

Категории

No tags yet.
bottom of page