top of page

Papaya&Manuka Honey маски за коса by 7th Heaven

Тези дни успях да се разболея и нямам много сили за писане в блога, но все пак намерих малко за два малки продукта.

В търсене съм на перфектния сив цвят на косата и при всяко къпане я матирам с най-разнообразни лилави шампоани.

Досега успях да мина през четири различни сиви нюанса, но все още нямам своя победител. Последния месец и половина косата ми претърпя доста изстезания и реших да я поглезя с нещо новичко, за да ми прости (поне малко).

Взех двете маски за коса на 7th Heaven. Наистина се надявам да има повече видове, защото разнообразието на маски за лице, на същата фирма, е огромно. Цената им е около 1.39, което ги прави адски достъпни. Маските им са страхотни и всеки може да си намери по нещо за негова кожа.

Единствени заредени маски за коса бяха тези две:

►▸ Pulped papaya rescue masque- микс от мощни растителни масла като кокос, авокадо и сочна папая, които са пресовани във вид на кремообразна маска за коса пълна с антиоксиданти. Мирисът на маската е истинско екзотично преживяване-сочна и слънчева папая, която няма как да не Ви се услади. При мен бие малко на изкуствения мирис на папая, този който усещах при степчетата, но все пак е много сладък. Овлажнява и дълбоко подхранва косата. Прибавя и здравословен блясък на безжизнената коса.

►▸ Manuka honey rescue masque- Маска обогатена с мед от манука (природно чист нектар добавят от фирмата) , кокос и масло богато на Омега 3 , които подхранват от корените увредената коса.Ароматът й е сладък и меден и леко карамелизиран. Тази маска е за дълбоко възтановяване и укрепване на косата, което ще я направи сияна от корена до върха.

Двете маски са предназначени за единично използване в удобна опаковка, която да изхвърлите веднага. Искаше ми се да има повече продукт обаче. В едно саше има около 25ml, с което покривам дължините си, но не успявам да напоя горната част на косата си и определено се усеща коя част е подхранена и коя не. Косата ми е малко под раменете.

Формулата е нежна и кремообразна. Веднага ще усетите омекотяване на косата и колко приятно "мазничка" става. Ароматите са силни и доста приятни като ще си усещате и малко след като косата изсъхне.

Лично аз предпочитам маската с папая- с нея се пренасям на тропически остров, заобиколен от екзотични плодове и сякаш се къпя под водите на топъл водопад.

По опаковка се държи 5мин, но аз обичам да си измия косата си и маската да държа до края на цялото къпане. Никога не е лошо да се подхраним малко повечко... :P. След изсъхване, косата е по-мека, можете да прекарате пръсти през нея без да се заплети и е с жизнен блесък.

Категории

No tags yet.
bottom of page